min fina pappa

Jag och kärleken syndade ikväll igen och köpte med oss MAX hem till middag.. haha gud alltså vilka slötottar vi är. 
Men men, man har sånna perioder också. 
Pappa och hans sambo hämtade upp oss i sin NYA bil! Fattade ingenting då jag brukar vara den första som får reda på sånt, men icke. Så jag hjälpte honom att köra hem den och den får även stå parkerad hos oss tills han sålt den. 
Blev så glad i hjärtat av att se pappa så glad över sin nya pärla. Han har haft det riktigt kämpigt och mått väldigt dåligt en tid men nu ser man verkligen livsglädjen i honom. Han är lyckligt kär, blivit chef på sitt jobb och nu köpt den här superfina bilen. Han är så glad och jag är så stolt över min lilla pappa. Han fyller år på måndag och då ska jag köpa honom något fint, så mycket som han gjort för mig de senaste åren - jag är så himla rädd om min pappa.
Han och hans sambo är väl de enda stabila vuxna jag har i mitt liv just nu pga dålig relation till min mamma. Dom ställer alltid upp och det är alltid dom jag går till om jag behöver prata. 
Lite extra kärlek till dig idag, pappa! Jag älskar dig! 
 
Vardag | | Kommentera |

så jävla trött

Alltså nu får det räcka med denna obotliga trötthet! Höll på att krascha med bilen igår pga höll på att somna? Och då bör tilläggas att jag är en väldigt trygg och ansvarsfull körare (?) driver? Men jag gick faktiskt upp 05 och körde 24 mil sammanlagt.. väldigt läskigt när man känner hur ögonen fortfarande är öppna med hjärnan liksom har stängt av. Fy.
Jobbade stängning igår och hade ett sånt tempo på slutet för att packa upp båda pallarna så när jag kom hem stupade jag i soffan, haha. 
Idag är det lugna pucks, oavsett om jag vill eller ej för jag orkar fan inte resa på häcken. Ska försöka flörta med mannen sen och åka och köpa lite fredagsmys som vi kan ha framför nån film ikväll. Imorogn blir det jobb igen.
C u later! 
Vardag | | Kommentera |

upp klockan 05.00

Ledig dag, oproduktiv sådan. Fått städat undan litegrann och dammsugit, diskat och tagit en lång dusch. Jag och en vän pratade om psykisk förlamning och apati förut och konstaterade att vi båda är som två zombier som inte får ändan ur vagnen, det är fruktansvärt frustrerande då man vill så mycket men inte har någon ork eller energi till en enda sak..
Imorgon får jag dock ändra om inställningen för då ska jag lämna Gbg kl 06 för att köra upp till Lysekil och till tandläkaren. Går hos en privat tandläkare och har gjort sen jag var liten. Men nu blir det nog sista rutinkontrollen på ett tag! 
Nu ska jag bege mig och hämta ut ett paket och laga middag!
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp