And you run because life is too short

Hej x'')

Kom precis innanför dörren, har varit hos ett par kompisar till mina föräldrar.
Dock känner jag mig inte särskilt bra just nu. Jag får små små ångestattacker och frossa. Tänker alldeles för mycket på mormor :'(  Men hon har det bra!
Jag ska inte slösa eran dyrbara tid med mina bikter och predikan, haha.
Skolan börjar på måndag, har inte bestämt om jag ska gå ännu, inte för att sorgen hindrar mig, men jag är rädd att jag ska få en ångestattack och börja gråta :S Och så har jag en rethosta som vägrar ge med sig för allt i världen, så idrott är ingen alternativ för mig på måndag.
Men jag vill så gärna bort härifrån ett tag, under dagen, så att man får tankarna på nåt annat, men det lär jag inte få. För sjukhuset ligger 100 meter ifrån skolan, och där, någonstans i den byggnaden ligger mormor. Inte kul. Inte okej.
Jag har inte ätit ett piss idag och ändå känns det som om jag är proppmätt! :O Varför det? Är verkligen inte sugen på någonting alls :S Bara vatten. Vätska. Törstig ständigt...

Vill även ge mina innersta "good-luck" hälsningar till de små turturduvorna Sofia och Simon som just blivit tillsammans! Sofias blogg hittar ni här 
Sofia, som även är klasskamrat till mig sedan lekis är också en riktigt duktig bloggare! Lägger ut outfits, kategoriserar sina åsikter och tankar kring olika saker osv :D


Alltså, shit vad långa inlägg jag skriver ^^ har ju inget bättre för mig. Hahah.
ha en fortsatt trevlig helg iallafall (L)
Vardag | | Kommentera |

sorrow, anger, grief... oyes, I lost once again

Okej, detta var andra gången jag förlorade någon som jag stod väldigt nära, nämnligen min mormor i cancer. Sent inatt ringde mamma hem och berättade, och sen dess grät jag till klockan 5 på morgonen - konstant. Jag vet inte vad jag ska ta mig till i sådana situationer!! Att förlora någon bara sådär, någon som alltid har funnits där, andats..bara varit där! Man får en rejäl tankeställare när man förlorar någon så, man tänker att man fan ska vara tacksam för dem stunderna man har tillsammans. Okej, mormor var 81 år gammal, men gud, en sån frisk människa har jag aldrig sett! Hon körde bil, gjorde pannkakor, gick promenader, städade och stickade, haha, ja allt som en såkallad mormor ska hålla på med :)
På två månader gick det verkligen käpprätt utför. Men inte en enda tår fällde hon, hon klagande inte en enda gång. Det enda hon sa var något i stil med: "jädra skitt jag har fått. Jäddra skitt"
Men jag trodde aldrig att det skulle gå så fort. För fyra årsedan gick min morfar bort i cancer också. Men då var min nyfödda lillasyster 3 dagar och det var fullt upp, och jag var 10 bast. Man förstår inte då.
Jag är så himla trött på sjukdomar och speciellt cancer, för man lider nåt så otroligt! Och jag tar så extremt hårt på när någon dör. Oavsett närstående eller ej, kan tyckas vara lite märkligt, men jag känner medlidande, extremt medlidande och jag avskyr det
Men jag bär dem med mig långt inne i huvudet och djupt nedgrävt i hjärtat. Alltid alltid finns dem med mig.

Man lär sig en ordentlig läxa när man förlorar någon/ra på det viset. Jag lär mig för varje gång att verkligen uppskatta folk, trots dåliga sidor och eller personlighet.


Mormor, glöm aldrig att du alltid finns med mig.
Morfar, jag älskar dig nåt så otroligt. Nu är ni tillsammans igen.
Michael, ta hand om dem åt mig, jag älskar dig.                                                 

Vardag | | Kommentera |

fredagkväll! - and a bit of all

Jag har ingen aptit, så det blir inget "fredagsmys" för mig :'( mår jätteilla så fort jag stoppar i mig någonting :S Fast istället sitter jag och kikar bloggar, dricker cola och lyssnar på musik! Så mig går det ingen nöd på direkt ^^ Vad gör ni? Händer det nåt kul såhär dan före Halloween? (Finns det nåt som heter så? haha, jag har en förmåga att hitta på mina egna små ord^^)
Mina omdömen ska trilla ner i e-mailen när som helst! Så jag har lite fjärilar i magen... Och min mamma har fortfarande inte kommit hem ifrån sjukhuset från mormor, det gör mig också lite nervös :''( Jag är verkligen inte redo för nåt sådant här nu. Resultatet av 2009 är väl inte så mycket att hänga i granen med andra ord.
Har hittat en riktig snygging, - från ett samtalsämne till ett annat! Haha anyway, check this out, but keep your hands off!: Omer Bhatti, typ skitduktig dansare som håller på att ge sig in i musikbranshen (stavning?) där man själv skulle vilja befinna sig i!

Hittade tyvärr ingen höjdarbild på honom, men googla ;)

Vardag | | Kommentera |
Upp