we're choosing darkness over lightning

Även om det känns bättre vissa stunder, även om jag får fram skrattet och det lilla ruset i kroppen o jag känner mig oslagbar, så kommer oroskänslan lika fort och punkterar hål i allt det positiva jag såg.
lite så har det varit idag, jag har varit utmattad och somnat 2 gånger på soffan och bara sovit.
Säkrat inkomstkällan fram till juni, och jag får helt enkelt leva för dagen. Skicka iväg brevet till Sahlgrenska. Ta ut tabletterna. Lyssna på kroppen. 
En av nackdelarna med denna sjukdom är att man tappar motivationen till precis allting, för mig är det SÅ svårt att få iväg ett brev eller ta disken direkt. Det är en sån påfrestning att byta om till ordentliga kläder eller duscha och göra mig iordning. 
Så dessa dagar där jag måste hinna ikapp livet ska jag skicka iväg brev, maila, skriva bucketlist och tänka över  studiesituationen.
 
 
Vardag | | Kommentera |

run, run away Lucifer

Sitter i skrivande stund och lyssnar igenom Adnas nya platta, åh vad jag älskar det. Icke hört talas om denna tjej förut men oj, den här sortens musik håller på att slå, om den inte redan gjort det, nåt otroligt! Passar bra en sketen måndag som denna.
Kort vecka har vi framför oss, ska bli riktigt gott med långhelg. Min mor och hennes karl kommer förbi på lördag med skumpa och lite charkisar. Sedan hoppas jag att jag och P åker till Dalsland på söndag för en påskbrasa med hans föräldrar, det är så himla rofyllt där. 
 
Färgade håret typ svart igår vilket inte alls var meningen, skulle blivit lite mörkare bara men jaja! Körde på en ny färg, Nectra Color från Schwarzkopf. Luktade asgott och håret blev inte torrt och risigt som det kan bli vid färgning, jag är nöjd except the emo-helmet då, hoppas det färgen drar ur lite vid nästa dusch ;)
Vardag | | Kommentera |

we hide behind the masquerade of heroes

FREDAG
 

Jobbade 7.30-14 idag då vi hade löparteam. Det var fruktansvärt att ta sig upp imorse, men när jag kom på att min lön trillat in så blev hela dagen underbar. Det var då mödan värt! Så nu är jag mer sporrad att faktiskt dra mig iväg trots att mitt psyke tells me not to.
Har städat hela lägenheten och våttorkat överallt och ska snart bege mig till affären och handla lite fredagsmys :) Är ju ensam ikväll, som jag brukar vara på fredagar då jag inte är människa nog att gå ut för drinkar osv, så jag tittar på tv och är ful och äcklig haha.
 
Imorgon hoppas jag att jag och sambon kan komma ut och kanske shoppa lite. JAG SKA HA HÅRFÄRG för jeez vad mitt hår ser ut.
xx
Vardag | | Kommentera |
Upp