I will probably loose some readers now but...

Hey!
Snorar ihjäl här borta nu så jag beger mig till sängen..[dock utan film x(] Så jag bloggar när jag är på benen imorgon igen.
Bilderna får jag sorgligt nog skjuta på tills imorgon...orkar inte nu. Och usb-sladden är utom räckhåll. Skit också. Claes, don't kill me! x)

go'natt.
//A
Vardag | | Kommentera |

I'm standing with the world under my feet

HellOoO!
Alla får ta det varsamt med mig idag, har blivit gaaaanska mycket försämrad sen jag kom hem från skolan förut vid tolv..sucksucksuck! Hostar upp konstiga partiklar samtidigt som nyckelbenet far i flisor typ och tjocktät i näsan och gråter (inte pga känslosammanbrott dårå) men men.
Blir ingen paddling för mig imorgon, som kanske är självklart för den delen. Inte med typ..förkyldning.

nog pratat om fängelset.

Är det någon som sett CRASHDÏET när dom gästade Rockklassiker? I...onsdags? Var nämnligen inne på deras hemsida men hade liite svårt med att hitta själva klippet, eller, jag hittade men såg ingenting för den dumma playern ville inte spela upp klippet. Blir så pörken, som min vän Sofia så fint uttrycker det.
Om någon, jag menar, någon i detta Sverige har sett klippet eller vet hur man ska göra, så är jag öppen för all information! :'D

Snart ska jag dra ner, ta en kopp te, äta lite nyinköpt sirapsbröd (thanx god for sirapsbröd) och sen kura ner mig i sängen med en film. 'Oj. Vad orginelt Agnes. Nu tänkte du verkligen TILL'

hubert och hans lilla apparat. <3
Vardag | | En kommentar |

Love's the funeral of hearts

Helluuu!

Snorjärsa här bakom skärmen! Gosh i himlen asså..hehe. Ena stunden är jag bonntät i ena näsborren, andra stunden i den andra och så vidare. Rinner ur både ögon och näsa och hostar som en galning! TACK ANNE!   - hon skulle ge mig en förkyldning i födelsedagspresent :* hahaha. Det fick jag plus världens absolut fränaste nitarmband! Love you bff :)

Jao. Skolan väntar imorgon, har inte förberett NÅGONTING för paddlingen. Ska se hur jag mår imorgon (troligtvis ingen skillnad men..) However. Går sent också...seeeeig! Ska njuta sista delen av denna söndag med HIM och Vixen och sedan lägga mig tillrätta i sängen och försöka andas normalt genom nattens långa timmar. *woh, agnes goes emotional!* Måste föna håret och så nu, så vi hörs och just det! Bild(erna) kommer imorgon! Prååmiz :')

poss.
//A

Vardag | | En kommentar |
Upp