Ny lägenhet

Nu har vi flyttat o lugnat ner oss hyfsat efter lite turbulens igårkväll.
När vi nästan nått Kungälv så får vi världens punka på flyttkärran, och efter många om och men så hamnar vi långt ute i skogen med en bärgningsbil. Klockan 23 var vi färdiga med uppbärandet av alla möbler och 01 hamnade vi i bingen.. Så vi har varit eätt slitna idag men ändå lyckats hämta matbordet, fått hit stolarna och sparkat igång tvn! 
Även handlat och lagat middagen. Detta blir så himla kul! 😃
f
Vardag | | Kommentera |

det närmar sig

Helluu där.
Denna veckan är sista veckan hemma, men jag har inte så mycket pack-panik eftersom det inte finns så mycket att packa. Imorgon får vi reda på om vi kan få nycklarna lite tidigare för att slippa dra ut på det ytterligare en vecka. Så förväntansfull!
På onsdag blir det även en trip till Göteborg. Jag har blivit så HIMLA snål (och då är jag världens shopaholic), det kostar pengar att flytta, det är ett som är säkert. Bara adressändringen kommer gå på 300 kr med eftersändning.. inga roliga pengar direkt, jag vill ju helst lägga allt på inredning till lyan ;)
Men men. så ser livet ut för tillfället, det är mycket som snurrar i bollen!
Det bästa man kan göra då är att släppa allt ett tag och försöööka intala sig att det löser sig på ena eller andra sättet. Som sambos får man ju leva av varandras tillgångar till viss del, det finns inget "mitt" och "ditt" på samma sätt längre. Men det är inte så att jag kommer köpa mascara för våra pengar :)
 
Nya tag imorgon, nu blir det nattamacka och börja se nån rulle.
 
 
Vardag | | Kommentera |

pengar är allt och ingenting

Ikväll fick jag ett sånt 'ryck' som jag kan få ibland när det blir för mycket i huvudet på mig. Det innebär att jag ska lösa allting med jobb och pengar på en kväll, och jag ser bara problemen och inte att det faktiskt kan lösa sig på något vänster, att man får hjälpas åt när man väljer att flytta ihop.
Vi är ett väldigt starkt par, jag och min kille. Vi har gått igenom mängder tillsammans och även om det inte hållt hela vägen så står vi här nu och det är jag stolt över. Finns inget jag skulle gjort annorlunda.

Men detta med pengar och att vara ung student, utan slutbetyg och arbetslös: det är sjukt jävla tufft. Man har lägst prioritet, och ALLA utbildningar jag funderat på att gå kräver start året man fyller 20. Känns som om jag bara kan luta mig tillbaka och ge upp. 
Om jag hade haft mer inflytande i dagsläget, så hade jag skrivit en lång krönika om hur det faktiskt är att vara student i dagsläget. 
Allt jag vet nu, är att jag är fett avis på alla ICA-medarbetare, eller butiksmedarbetare överhuvudtaget.
Vardag | | Kommentera |
Upp