antidepressiva

Snälla nån min näsa - slappna av lite, jag kan inte andas.
 
Så. Vart ju iväg till läkaren förut, bara vanligt på närhälsan. Gick ju dit efter 6 års tampande med depressioner ch ätstörningar, humörsvängningar och lite hypomani. Och som jag befarade så var inte bipolär uteslutet, det kan vara så att alla trauman jag gått igenom i min uppväxt faktiskt har utlöst en psykisk sjukdom. 
Vad jag då blir så arg på när det gäller distriktsläkare är att, trots att dom har i bakhuvudet att jag kanske är sjuk, trots att jag har historia med både BUP och Socialtjänsten, antidepressiva, samtalsterapi OCH 6 års problem med mitt psykiska mående, - så är det enda han gör att skriva ut sertrallin? En vanlig tablett som i princip är lika vanlig som antibiotika, det vill säga att varenda kotte som känner sig lite nere under vinterhalvåret eller har haft det stressigt på jobbet i några månader får det preparatet. 
Det är så KONSTIGT att man ska behöva kriga för psykisk ohälsa? 
Läkaren jag pratade med påpekade till och med själv att eftersom han inte har någon erfarenhet av dom tabletterna eller psykisk ohälsa överhuvudtaget så kan han inte ge mig några bra svar. Tack för det och hejdå.
Vet inte ens om jag tänker ta ut tabletterna för jag vet att det inte är någon vanlig depression jag lider av.
 
Utöver det, så ska jag dricka en xide och sakna min älskade sambo lite till <3
Vardag | | Kommentera |

zhala

Hellu friendos.
Jag håller på att göra mig iordning - för första gången på hela veckan, för att gå till läkaren om en stund. 
Idag kommer lillasyster hit över helgen, ska försöka bjuda över mig själv på middag till pappsen ikväll, hehe.
Utöver det, så inväntar jag paket från ginos med nya hårprodukter! Har använt dessa hemska sulfat- och parabenproppade schampon pga ekonomin men igår så fick jagg banne mig nog och beställde joico. Min kompis Amanda tipsade mig ju om smooth cure serien, tror jag skrivit om det i höstas? 
Det är världens bästa produkt i alla fall. Mitt hår växte som ogräs och frisset försvann nästan helt, luktar blommor och kostar 149,- på ginos.se (där det är fraktfritt och skitsnabb leverans)
Så, klämt in lite reklam. Nu ska jag bli människa.
 
Zhala – Slippin Around
Luke Bryan – I See You
The Veronicas – You Ruin Me 
 
 
Vardag | | Kommentera |

ögoninflammation, magsjuka och influensa

Ja, sen i fredags förra veckan har jag då fan inte haft hälsan på min sida i alla fall.
Började med infekterade ögon, på måndagen blev jag magsjuk och igår kom influensan som sambon smittat mig med.
Kan i ärlighetens namn säga att jag var beredd att kasta in handduken igår, mådde så jävla apdåligt. Ni vet när det gör ont i skinnet? Sambon skulle vara mysig och stryka mig över ryggen men jag bara skrek typ, det var vansinnigt!
Mår, mirakulöst, bättre idag och ska för första gången på 2 dygn få i mig en kopp te och kolla igenom mediavärlden en stund.
 
Vardag | | Kommentera |
Upp