tillbakablick från 2011-2013

En gång var jag också 14-15 år. Det känns som så längesedan nu, fastän det inte är det. Det är helt otroligt hur mycket man förändras på så, relativt, kort tid. 
Satt idag och funderade över hur längesedan det är mina föräldrar bodde tillsammans, vi åt alltid frukost tillsammans på lördag- och söndagsmornarna som pappa fixade iordning. Han gjorde sin hemmagjorda varma choklad, på ett recept som jag ännu inte fått. Och jag satt framför min stora stenåldersdator (ni vet en sån gammal, tjock vit?) och skrev berättelser så fingrarna blödde... min mor var så stolt över mig på grund av det och tyckte för en gångs skull att jag var duktig på någonting, och jag ÅNGRAR så bittert att jag inte sparat någon av dessa berättelser, för dom var riktigt bra och jag minns så väl vilken terapi det var för mig att få gå in i den världen och skriva om saker jag bara kunde drömma om.. någonting jag fortfarande gör men jag har nog mest stories i huvudet numera - inte så mycket som skrivs ner men det ska det verkligen bli ändring på. Saknar skrivandet väldigt mycket. Få saker som får mig att koppla av så mycket som det. 
Hittade i alla fall lite bilder i mitt arkiv häromdagen på en liten, svart, stöddig och väldigt vilsen tjej. Om jag kunde säga någonting till mitt 15-åriga jag så hade det varit - Allt kommer att bli bra. Och du är fruktansvärt stark och stabil. 
 
 
 
 
Nyklippt - 16 år
17 år, under den tuffaste tiden 
17 år, svart hår och snedlugg. Kommer ihåg att jag var vääldigt mån om mitt utséende under denna perioden. 
Den här bilden säger så MYCKET. Om man tittar på mina ögon så ser man hur utmattad jag var, lystern var liksom borta och jag hade väldigt mycket att bära på. 
Dessa jeans, dessa jeans... revor skulle det vara - och stora! Hade även lösnaglar som jag målade nattsvarta. 
Mina Lennon-brillor som jag var så stolt över. P tycker dock nu i efterhand att dom inte såg kloka ut! 
Knästrumpor, shorts och strumpbyxor var typ det enda jag gick omkring i när jag var 16, 17. 
Under min ätstörningsperiod. FyFAN vad jag såg ut. Jag tyckte dock att jag var så vacker när nyckelbenen stack ut och ansiktet drog ihop sig. Vidrigt nu i efterhand, usch usch usch. Ser ut som en 11åring?
Kan inte släppa blicken från min hand. Bara skinn och ben. 
Här hade jag och P precis blivit tillsammans! Fick låna hans tröja en riktigt kall höstdag så han gick hem i tshirt. Haha, stackarn.. men vad gör man inte för frugan ;-)
 
Sådär hörrni, en liten tillbakablick från 2011-2013! Roligt tycker jag :-)
 
 
Deeptalk, Vardag | |
Upp