we are the youth gone wild

Imorse hade jag världens moment, jag satte på min gamlagamla metal-lista på spotify och kände mig som 14 igen. Dead By April är ju mitt favoritband och har varit ganska länge, och idag sjöng jag med i aalla låtarna och rös som jag vet inte vad. Det var en härlig stund!
Sedan knackade min lillasyster på dörren och jag gjorde iordning hennes naglar, flätade hår och myste som vi alltid gjorde när jag bodde hemma. Blev otroligt ledsen när hon hade gått och grät en stund, känner sånna skuldkänslor för att jag inte är hemma och tar hand om henne längre, trots hennes 10 år fyllda! Gammal vana som sitter i och min något extrema separationsångest. <3skiljsmässobarn<3
 
Annars har jag bara tvättat, vikt tvätt och gjort en eyemask under eftermiddagen. MÅSTE tipsa om glamglow's eyemask med pepparmintsblad i! Den ser inte så rolig ut och luktar inge vidare men hellllvete vad bra den var. Ser så frisk ut och bildäcken under ögonen försvann. Det är ju ett sånt bra märke också, med bra ingredienser och inte massa skit som jag blivit så emot.
Den heter Brightmud Eyetreatment <-- verkligen att rekommendera!
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp