antidepressiva

Snälla nån min näsa - slappna av lite, jag kan inte andas.
 
Så. Vart ju iväg till läkaren förut, bara vanligt på närhälsan. Gick ju dit efter 6 års tampande med depressioner ch ätstörningar, humörsvängningar och lite hypomani. Och som jag befarade så var inte bipolär uteslutet, det kan vara så att alla trauman jag gått igenom i min uppväxt faktiskt har utlöst en psykisk sjukdom. 
Vad jag då blir så arg på när det gäller distriktsläkare är att, trots att dom har i bakhuvudet att jag kanske är sjuk, trots att jag har historia med både BUP och Socialtjänsten, antidepressiva, samtalsterapi OCH 6 års problem med mitt psykiska mående, - så är det enda han gör att skriva ut sertrallin? En vanlig tablett som i princip är lika vanlig som antibiotika, det vill säga att varenda kotte som känner sig lite nere under vinterhalvåret eller har haft det stressigt på jobbet i några månader får det preparatet. 
Det är så KONSTIGT att man ska behöva kriga för psykisk ohälsa? 
Läkaren jag pratade med påpekade till och med själv att eftersom han inte har någon erfarenhet av dom tabletterna eller psykisk ohälsa överhuvudtaget så kan han inte ge mig några bra svar. Tack för det och hejdå.
Vet inte ens om jag tänker ta ut tabletterna för jag vet att det inte är någon vanlig depression jag lider av.
 
Utöver det, så ska jag dricka en xide och sakna min älskade sambo lite till <3
Vardag | | Kommentera |
Upp